2018 m. birželio 23 d., šeštadienis

Pozityvus įrašas [apie tai, kas man gero nutiko]

Ąžuolas, Žemyna ir Raimonda
 Dažniausiai rašau apie tai kas negerai, ką reiktų taisyti bei pakeisti. Todėl iš šono galia atrodyti, jog viskas man tik blogai ir matau tik juoda. Taip nėra. Mano gyvenime vyksta daug gražių bei pozityvių reiškinių, todėl galvoju, jog laikas apie tai parašyti. Pasidalinti kas gero nutiko, kuo galiu džiaugtis ir didžiuotis. Suskirsčiau tai į penkis segmentus: Šeima, išsilavinimas, būstas, darbas bei saviugda.

Šeima

Galiu džiaugtis ir didžiuotis puikia bei darnia šeima. Su savo žmona esu vedęs jau daugiau negu trys metai, turim du sveikus ir guvius vaikus.
Raimonda ir aš
Ąžuolas
Žemyna
Nesergam, vystosi normaliai, džiugina mano akis ir širdį :). O žmona, kurios tiek ilgai laukiau ir ieškojau. Mūsų požiūriai bei moralinės vertybės sutampa beveik visais klausimais.
Ąžuolas eina į darželį, vis daugiau ir daugiau kalba, krečia šunybes ir visada pats geriau žino ko jam reikia :))
Žemyna išmoko žaibio greičiu dūmti per kambarius ropomis, kąsti į ranką bei nuolat dainuoti. Kaip ne keista, jai patinka ir mano dainavimas :)
Žiauriai juos visus myliu! Nors ir išvargina, nors ir norisi kartais kur nors pabėgti nuo jų visų, bet jau po pusdienio būnų visų savo šeimos narių be proto išsiilgęs:)

Išsilavinimas

Raimonda gavo magistro diplomą

Aš gavau bakalauro diplomą
Pagaliau jau abu diplomuoti. Raimonda 2018 sausį gavo Moderniosios lingvistikos magistro laipsnį (2016 metais įgyjo lietuvių filologijos bakalaurą), o aš vakar atsiėmiau Viešosios politikos bakalauro diplomą. Ar to gana? Ne. Jau žiūriu į magistro studijas. Jau ir Raimonda nerimsta, nes norisi kažko naujo išmokti. Bijau, jog mokysimės visą gyvenimą :)

Būstas

 Šių metų sausį užsidėjom dar vieną „varnelę“ prie išsikeltų tikslų - įsikėlėm į savo būstą. Pavyko gauti gan palankiomis sąlygos, planuoju išsimokėti per 7-10 metų. Butas puikioje vietoje - Palemone. Netoli mokykla ir gimnazija, Kauno Marios, Vieškūnų piliakalnis. Draugiški kaimynai ir aplinkiniai žmonės. Name įsikūrusi bendrija, turi savo katilinę, tad šildymo kainos labai nedidelės. Būstas neseniai remontuotas. Gyvenk ir žvenk! 67 kvadratai gėrio! Trys kambariai. Prisegu kelias foto (pasikeitė kai kurie daiktai ir jų išstatymas), butas daug šviesesnis negu nuotraukose:)







Dabar vietos visiems užtenka. Net turiu savo atskirą kampą rašymui, bibliotekai, susitikimams su kolegomis :)

Darbas

Jau metai laiko dirbu turbūt vieną įdomiausių savo darbų. Turiu galimybę formuoti kolektyvą, jį mokyti bei kartu siekti aukštesnių rezultatų. Gaunu pakankamai daug laisvės ir tas mane džiugina. Atlyginimas irgi ne iš mažųjų (aišku, visada norisi vis daugiau).

Darbe nuolat bendrauju. Matau begales skirtingų žmonių ir tai padeda pačiam tobulėti, įgyti vis geresnes viešo kalbėjimo kompetencijas. Lavinti organizacinius įgūdžius, gilinti psichologines žinias. Galimybės yra didelės, tik reikia sugebėti jas pasiimti:)

Savo kabinetuke

Saviugda

Vien studijų neužtenka. Be savarankiškumo studijavimo (knygų skaitymas, video lekcijos) nebūtų tų žinių kurias jau įgyjau. Be tolimesnio mokymosi - nebus naujų arba jos bus nepakankamai gilios.
Džiaugiuosi, jog įveikiau savo ankstesnes baimes ir pradėjau gilintis į marksizmą, man tai padėjo atsikratyti kvailokų iliuzijų ir realiau pasižiūrėti į pasaulį. Aiškiau suprasti kas ir dėl ko jame vyksta.
Taip pat domina psichologija, NLP, visa ką galima taikyti sau, darant save stipresne asmenybe.
Viso to buvo, gan nemažais kiekiais, pastaraisiais metais.



Kokie tolimesni planai?
- Išsimokėti paskolą ir planuoti namo pirkimą;
- Pabaigti magistrą ir pasvarstyti dėl doktorantūros;
- Parašyti knygą (turiu kelias temas);
- Atgaivinti naujam gyvenimui savo podcast idėją.
- Įgyvendinti papildomų pajamų projekta;
- Pereiti į didesnius marksizmo ir saviugdos ratelius.

Net neabejoju, jog visa tai bus, nes turint tokią puikią šeimą, kokia yra maniškė, galima nuversti bei supilti vis naujus kalnus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą